Nytt år startet bra. Det er kø i døra og mengde spørsmål om hvordan en skyter med pil og bue. En drømme situasjon som gjør at vi må raske på med å søke om utvidet bruk av hallen, og få utdannet flere instruktører. Tross rekord kulde ute, var det akseptabel varme inne i hallen, og mange hadde funnet veien denne tirsdagen.

Nytt av året var at vi avholdt styremøte i pausen som et informativt allmøte. Mange saker løses på sms/e-post underveis som resulterer i færre styremøter. Årsmøte 12. februar i en utvidet pause ble annonsert, samt litt om saker og innhold. Så lenge styret kan betrygge medlemmene med at vi har personer til alle verv så kan et årsmøte være hyggelig å delta på. Styret ønsker videre større engasjement fra medlemmene og ser fram til årsmøte og senere styremøter.

Tross innføring i bueskyting forrige tirsdag, så krever nybegynnere mye oppfølging for å plukke vekk de mest uheldige uvanene i en lengre periode. Det er en hyggelig sport hvor veien fra å være interessert til å delta på stevner og NM er kort. God tur til dere som drar til Tønsberg i helga

Fullt hus på skytelinjen

Fullt hus på skytelinjen