Julehilsen fra styret i Lillehammer bueskytterklubb

Året 2014 var et fantastisk flott år for bueskytterklubben. I løpet av dette året har vi hatt 39 tirsdager i Kringsjåhallen, med gjennomsnittlig fremmøte på 19,9 skyttere pr kveld. Riktignok hadde vi ikke to baner hele tiden om våren, og motsatt ble det leid baner noen søndager, som ikke er med i statistikken. Klubben deltok i NM både innendørs i Kristiansand og nasjonalt 3D stevne på Vinstra og et lokalt 3D stevne på Hamar
Vi ønsker alle engasjerte skyttere velkommen til ny sesong i 2015.
  • Vi starter 6. januar kl 18 i tennishallen. Her planlegger vi å holde på til ut april.
  • Deretter planlegger vi å fortsette ute på Engsvea. Nederst i unnarennet på hoppbakken er vi i ferd med å etablere en avtale med Søre Ål idrettslag. Der vil vi holde på fra mai og til ut august.
  • Fra 1. september vil vi fortsette inne i tennishallen fram til jul.
Et medlem i klubben har også fått avtale om 3D-bane i Øyer. Vi ser fram til å utforske denne skyteformen.
Vi vil i 2015 tilby tre kurs:
  • Buemaker kurs helgen 14. og 15. februar. Bygg din egen langbue i ask.
  • Nybegynnerkurs i bueskyting med start 17. februar over fem tirsdager
  • Nybegynnerkurs i bueskyting med start 1. september over fem tirsdager
Det hadde vært kjekt hvis dere som allerede er engasjert i bueskyting kan være med og informere venner og kjente om disse tilbudene.

Videre vil

  • Korrespondanse skyting fortsette våren 2015 for de mellom 10 og 20 år fram til 1. april. Det skytes 60 piler de kveldene dette arrangeres.
  • I 2015 vil også ungdomslekene ble arrangert på Lillehammer helgen 17.-19. april, hvor bueskyting er en av disiplinene for de mellom 13 og 25 år. Vi håper flest mulig av våre ungdommer deltar på dette arrangementet. Innledende skyting skjer i Kringsjåhallen, finaler går i Håkonshall.
  • Siste: Finn Gjerdrum og Nils Gaup skal i gang med en birkebeinerfilm 17. februar og etterlyser statister (menn med skjegg og kvinner uten) Vi har nå en ny mulighet til å fokusere på skibueskyting slik vi gjorde i 2009 under NM i skiskying. Vedlegger bilde av laget fra 2009.
Styret ønsker alle medlemmene en fredelig jul og et spennende nytt år
Kai Gjessing
leder av Lillehammer bueskytterklubb
https://resultater.lillehammerbueskyttere.no
Fem brave skibueskyttere under NM i skiskyting på Lillehammer 2009

Fem brave skibueskyttere under NM i skiskyting på Lillehammer 2009