Lillehammer Bueskytterklubb bruker følgende tjenester:

Vi bruker klubbløsningen Spond for å informere våre medlemmer om nyheter, stevner og forskjellige arrangementer. Epost adressen din  eller telefonnummeret ditt vil bli lagt inn i systemet. Det er likevel frivillig å opprette profil i Spond. Ønsker du ikke å lage din egen profil vil du motta meldinger via epost eller tekstmelding. Med brukerprofil har du selv mulighet til å publisere innlegg og sende meldinger, sånn at du kan ta kontakt med alle medlemmer i klubben og avtale treff og treninger. Søk om å bli medlem i Spond.

Med Spond Cashback har du mulighet til å støtte klubben ved å handle varer eller tjenester hos partnere av Spond.
Les mer om det her!

MinIdrett er Norges Idrettsforbund (NIF) sitt medlemsregister. Alle medlemmer i Lillehammer Bueskytterklubb må være registrert her. Driver du med en annen idrett fra før, har du mest sannsynligvis allerede en profil. Du kan sjekke dette ved å logge deg på her.

Ianseo er både stevnekalender for approberte stevner, skytterregister for aktive skyttere og arkiv for stevneresultater. Tjenesten er levert av verdensforbundet World Archery, som Norges Buskytterforbund er medlem av. Alle skyttere som ønsker å delta på stevner vil bli registrert som skyttere fra Lillehammer Bueskytterklubb her.

Nettsiden vår oppdateres for øyeblikket. Stevnepåmelding og bestilling av klubbklær vil foregå via denne siden.