Bueskyting på nett

Det finnes mye informasjon om bueskyting på nett. Hvis du er ute etter nye ressurser kan følgende YouTube kanaler, podcasts og nettbaserte kurs anbefales. Oversikten på denne siden inkluderer både gratis ressurser og kurs som kan kjøpes. Men du trenger ikke å bruke penger med en gang. Det handler om å finne informasjonskilden du liker best. Vi anbefaler å begynne med The Push Archery Podcast, som er helt gratis og ønsker lykke til med å finne din favoritt blant mange flinke folk, som ønsker å hjelpe deg med å bli en bedre bueskytter.

The Push Archery Center of Knowledge – The P.A.C.K.

The Push Archery Center of Knowledge, eller The P.A.C.K. er et prosjekt av Amerikanske bueskyttere som ønsker å formidle god skyteteknikk og suksess i bueskyting. De jobber med å lage nettbaserte kurs for langbue, instinkt og barebow skyttere. Det finnes også mye gratis innhold på Youtube og i Podcasten The Push Archery. Både YouTube kanalen og podcasten kan anbefales til alle som ønsker å lære mere om hvordan man blir en bedre bueskytter.

 For øyeblikket finnes det også fire forskjellige kurs tilgjengelige for kjøp.  Hvis du har lyst til å investere i kursene og er nybegynner anbefaler vi å begynne med Solid Archery Mechanics. Har du skutt en stund og sliter med konsentrasjon eller fokus, så kan ShotIQ være noe for deg.

JD3 Barebow

by John Demmer, III

John Demmer, III er en kjent barebowskytter fra USA. I kurset formidler han kunnskap om barebowskyting og utstyr.

Controlled Process Shooting

by Joel Turner

Joel Turner bruker den mentale utdanningen sin fra militæret for å formidle mental styrke i bueskyting og forklarer hvordan tankene styrer resultater i bueskyting.

Solid Archery Mechanics

by Tom Clum, Sr.

Tom Clum Sr. er level 4 trener i USA. Kurset hans handler om riktig skyteform og teknikk og formidler kunnskap tilpasset til langbue, instinkt og barebow skyttere. 

ROOTS

by Rod Jenkins and Jimmy Blackmon

Rod Jenkins og Jimmy Blackmon sitt kurs om bueskytingens historie publiseres 27. November 2019 

 

Rogue Archery TV

Ny YouTube kanal om trening for bueskyting. Her finner du tips for trening og teknikk både med og uten bue.

Archery 101

Greg forklarer mye om bueskyting i sin YouTube kanal. Han eksperimenterer med mye nytt på en morsom og lærerik måte. Målet hans er å hjelpe nye skyttere å komme i gang med idretten.

3D Archery

Greg og vennene har også en annen YouTube kanal som heter 3D Archery. Innholdet handler om 3D bueskyting og testing av løyper i USA.

NU Sensei

NU Sensei er en australsk bueskytter og trener, som har mye innhold for både nybegynnere og vidrekomne i YouTube kanalen sin. Han er innom de fleste bue typer og formidler kunnskap om både tradisjonell og olympisk bueskyting.

World Archery

Dette er bueskyting i TV format. Se på finaleskyting med verdens beste skyttere på YouTube kanalen til verdensforbundet World Archery. Hold deg oppdatert på who is who blant verdens beste recurve- og compund skyttere. Du kan også se på Anders Faugstad fra Klepp vinne gullmedaljen i World Archery Youth Championships 2019 med compound buen sin.

Arne Moe

Arne Moe forklarer det vikstigste om teknikk i bare åtte videoer. En oversiktlig menge film på YouTube som formidler grunnlegende kunnskaper.

Bueskyte Podden

Norsk Podcast med Jonathan Nymoen og Patrick Robinson om bueskyting i Norge som du finner på Podbean. Her får du nyheter fra NBF sitt medlemsblad Buestikka og kan holde deg oppdater på hva som skjer rundt Norsk bueskyting.

Competition Archery Media

Leverandør for streaming av stevner i USA, som også har en del gode intervju med kjente Amerikanske bueskyttere. Du finner dem både på YouTube og hos forskjellige leverandører for podcasts, blant annet Podbean.

Huset på Klepp

Norsk podcast fra Klepp Bueskyttere og intervjuer med blant annet Anders Faugstad og Sunniva Lislevand.

Archery 360

Nettsted med mye informasjon om bueskyting, de forskjellige klassene og grener, treningshjelp og mye materialer.