Kvelden bød på pepperkaker og gløgg. Nestleder i klubben, Mari Lillsolberg hadde fått tips fra en bueskytter på Tangen fra birkebeinerfilmen og Keith om ulike opplegg.

Kvelden startet med bingoskyting. Skytterne skrev navnet på tre rubrikker med tall og første som scoret sine tre tall på hver avstand fikk bingo.

Oddbjørn og Ole Jørgen endte i shotoff, hvilket Ole Jørgen gikk seirende ut av.

Neste oppgave var å skyte på reinsdyrene og julenissen. Hele salen ble delt opp i fire jakt lag lag en ledet inntil lag 2 skjøt. Lag tre skjøt og kom på andre plass og lag fire skjøt og kom på siste plass.

I pausen var det pepperkaker, Gløgg, kakao, te og kaffe til alle.

Etter pausen var det skyting på juletre kuler. Dette fenget alle skytterne. Spesiellt gledelig var det at flere av de yngste fikk skutt sin kule og det vanket premier så langt lageret rakk. Alt i alt en hyggelig juleavslutning med 25 skyttere på skytelinja

Vi har to skytinger igjen: Søndag 13. og tirsdag 15. desember kl 18-20

NB viktig melding til alle. I februar mister vi hallen pga ungdoms OL. Hvis noen kjenner til et lokale vi kan låne i februar hadde det vært meget gunstig for medlemmene i klubben. Hør med naboen eller noen på bussen om de har en ledig møkka kjeller, låve, bomberom eller tilsvarende vi kan benytte utsatte dager i februar

Tett på skytelinja på juleavslutningen

Tett på skytelinja på juleavslutningen

Diskusjon rundt bingo treff

Diskusjon rundt bingo treff

Shoot Off mellom Oddbjørn og Ole Jørgen

Shoot Off mellom Oddbjørn og Ole Jørgen

Jaktlag konkurransen

Jaktlag konkurransen