Jule avslutningen Mari arrangerte 8. desember, inspirerte skytterhungrige medlemmer til nok en samling. Både søndag 13. og i dag var det hyggelig stemning med smultringer i tillegg til Gløgg og pepperkaker i pausen. Det er nytt at vi fortsetter skyting inn i juletiden. Det er videre enda en ny avslutning 22. desember, mens 29. desember, blir erstattet med besøk på Vinstra 3. januar med julebål i skogsløypa kl 12 hos Laugen.
Skyteledern har fått stemt fløyta si. Med en passende mengde med strenge-voks, ble det tydelig og klar låt i fløyta. Det å plystre med pepperkaker i munnen var ingen suksess sist søndag.

Denne tirsdags  kvelden fikk Einar Øverli, Ole Jørgen Lunde og Gunnar Huuse overrakt  diplom og tøy merke for avviklet aktivitetsleder kurs. Klubben gratulerer de nye aktivitetslederne. Det ble tatt høytidelig bilde på benken av kursdeltagerne, men Mari Lillesolberg og Pål Messenlien ikke var tilstede under fotograferingen. De får tildelt diplom og tøy merke et annet år, med der-tilhørende fotografering. 🙂

Tre stolte kursdeltagere etter aktivitetsleder kurset. Det var bareplass til beinet til Aksel denne gangen

Tre stolte kursdeltagere etter aktivitetsleder kurset. Det var bare plass til beinet til Aksel denne gangen

Ivrige skyttere på skytelinja

Ivrige skyttere på skytelinja

Og framme ved blinkene vurderes resultatene av bueskytingen

Og framme ved blinkene vurderes resultatene av bueskytingen

Noen bruker tiden godt og konsentrerer seg om hvert skudd

Noen bruker tiden godt, og konsentrerer seg om hvert enkelt skudd